Om Sidan

Om NQR och E-sport

När du är intresserad av E-sport vill du alltid ha de senaste nyheterna. I det fallet kanske inte detta är den absolut bästa sajten. Hur som helst finns det många där ute som bara hört talas om E-sport som ett fenomen. Det finns också de som inte ens kan sätta ordet E-sport i samband med något speciellt. Med andra ord betyder det att det finns massor av okunniga människor på nätet. Kanske är dessa även sportintresserade, men fortfarande tror att det enbart handlar om 22 svettiga personer som jagar en läderkula. Alternativt 15 trikåklädda damer som böjer sig framåt i blocken för att jaga livet av sig för att få reda på vem som kommer först i mål 5000 meter senare. Ja, där känner nog många igen sig, men här handlar det om E-sport.

Att E-sport skulle bli så stort så snabbt, var det nog ingen som hade trott. E-sport är något som intresserar många och handlar helt enkelt om att i lag eller individuellt vinna turneringar genom att spela spel online. Är det något som intresserar dig, eller blir du kanske rent av nyfiken av denna information? Ja, då är du ett ämne för att ta del av informationen på denna sida. Kanske blir det så att just du blir ett proffs inom E-sport. Det hela handlar om ambitioner, klara livhanken i spelet och att vara den som vågar ta risker med en plan i bakgrunden. Det finns dock ingen risk med att läsa texter och artiklar på denna sajt. Detta kan du göra helt riskfritt. Om du sedan spelar E-sport eller om de bara blir den som följer det? Ja, det spelar ingen roll.

Syftet med nya NQR.se

Att det finns ett syfte med denna nya sajt med samma namn som den gamla är helt uppenbart. Här är det dags att återuppliva något populärt, samtidigt som det är dags att inse och erkänna E-sporten som ett faktum i den stora sportens värld. Denna sida är till för att förmedla kunskapen om E-sport till alla de som inte fått upp ögonen för den. Här finns det också en vilja att påvisa för alla som inte anser att E-sport är att införliva som en gren inom sporten att de har fel. Om bara det lyckas så är 110 procent vunnet. Ja, eller hur var det de sa? Helt enkelt är E-sport stort, det blir större och det var dags att förmedla informationen till den stora massan.