Counter Strike – Massornas val av actionspel


Alla vet vad Counter Strike är

Att alla skulle veta vad Counter Strike är, kanske skulle vara att överdriva lite. Dock är det så att detta spel funnits under mycket lång tid och blivit ett av de som stannat kvar. Vad beror då detta på? Ja, en av anledningarna är att det passar perfekt för alla de turneringar som finns inom den nya E-sporten. Det senaste inom området Counter Strike är CSGO, vilket då är en förlängning av det tidigare originalet. I stort sett är det enbart den versionen som finns inom E-sporten idag. Här handlar det naturligtvis också om ett FPS-spel. Detta är dock en av de mest avancerade och kan kräva hur många timmars träning som helst. Detta är också en av de bästa tänkbara Tactical Warfare Shooters, strategiska FPS-spelen, vilket gör att det passar perfekt för många spelare.

Counter Strike är heller inte bara ett spel som spelas av alla som är aktiva inom E-sport. Här handlar det om ett helt vanligt spel som finns för en mängd olika konsoler och datorer. Detta FPS-spel finns att spela både offline och online samt i LAN. Här väljer du själv hur du vill ha det. Det bästa alternativet kommer dock att bli online mot andra spelare där du kan mäta din skicklighet. Vissa spel är lämpade bättre än andra för denna typ av spelande. Counter Strike är ett av de som står högst upp på listan för de flesta när det handlar om snabba actionspel med massor av saker att tänka på och kontrollera.

Counter Strike – Fördelar och nackdelar

Här kommer det inte att vara någon idé med att vara den som talar om detta rörande Counter Strike i stort. Här är det CSGO som gäller och då ska det givetvis koncentreras på det. Det blir naturligtvis en jämförelse istället. Här har spelet fått en snygg visuell uppgradering som gör allt roligare. Det finns också fler banor och platser att strida på, vilket också bidrar till variation och spänning i nya miljöer. Här har även det grundläggande behållits som gör Counter Strike till det stora spel det verkligen är. Detta är ett stadigt fokus på skicklighet, vilket alltid varit CS stora varumärke. Nackdelarna? Ja, det skulle vara just avsaknaden av dem. Kan verkligen något vara helt perfekt?